Портфолио

Одберете од листата на брендови, пребарувајте по категорија на производи или пребарајте по Вајомаг шифра или бар код на производот

Прехрана

Изберете од листата
на брендови

Непрехрана

Изберете од листата
на брендови

Убавина
и нега

Изберете од листата
на брендови

Пребарај

Pik Vrbovec

Хамбургер сланина ВП
количина: 400-450гр
шифра: 020809
пакување: 6/1
баркод: 2505423+++
Печеница ДЕЛУКС КАРЕ во црево
количина: 1.5 - 1.8 кг
шифра: 020810
пакување: 3/1
баркод: 2523490+++
Народна кобасица 350г
количина: 350гр
шифра: 020555
пакување: 16/1
баркод: 3850139170696
Барањска кобасица 250г
количина: 250гр
шифра: 020812
пакување: 6/1
баркод: 3850257052218
Пикник кобасица 450гр Пик
количина: 450гр
шифра: 020817
пакување: 6/1
баркод: 3850139170177
Димена ропована плешка цца 1.700 / 1
количина: 1.7кг
шифра: 020814
пакување: 8.5кг
баркод: 2534048014043
Кулен Пик
количина: /
шифра: 020816
пакување: 4/1
баркод: 2509303+++
Туристичка кобасица 220гр
количина: 220гр
шифра: 020819
пакување: 8/1
баркод: 3850139012033
Пикник кобасица 220г
количина: 220гр
шифра: 020818
пакување: 8/1
баркод: 3850139170160
Посебна салама фаворит 350гр
количина: 350гр
шифра: 020821
пакување: 10/1
баркод: 3850139172850
Шунка фаворит 2.5 кг
количина: 2.5 кг
шифра: 020822
пакување: 2/1
баркод: 3850139340532
Шунка фаворит 400г
количина: 400г
шифра: 020823
пакување: 10/1
баркод: 3850139350715
Сендвич салама 450гр
количина: 450гр
шифра: 020828
пакување: 6/1
баркод: 3850139240405
ПИКО Паризер со АБЦ сир
количина: /
шифра: 020830
пакување: 10/1
баркод: 3850139240252
Народна кобасица 700гр+350гр
количина: 1050гр
шифра: AK1013
пакување: /
баркод: /
Мортадела 500гр
количина: 500гр
шифра: 020593
пакување: 4/1
баркод: 3850139310122
Мортадела вакум
количина: ~4500гр
шифра: 020523
пакување: 2/1
баркод: 2105388+++
Мортадела со маслинки
количина: ~4500гр
шифра: 020524
пакување: 2/1
баркод: 2121589+++
Мортадела Фаворит
количина: ~2500гр
шифра: 020649
пакување: 3/1
баркод: 252359++
Шунка за пица Фаворит 800гр
количина: 800гр
шифра: 020652
пакување: 6/1
баркод: 3850139360639
Шунка за пица Фаворит 3600гр
количина: 3600гр
шифра: 020556
пакување: 3/1
баркод: 3850139171440
Шунка во црево 400гр
количина: 400гр
шифра: 020526
пакување: 10/1
баркод: 3850139171778
Шунка во црево 2500гр
количина: 2500гр
шифра: 020525
пакување: 2/1
баркод: 3850139170856
Шунка Сљеме
количина: 2500гр
шифра: 020650
пакување: 2/1
баркод: 3850139230178
Шунка за пица ПИК 2500гр
количина: 2500гр
шифра: 020813
пакување: 2/1
баркод: 3850139170856
Екстра посебна Фаворит 400гр
количина: 400гр
шифра: 020653
пакување: 10/1
баркод: 3850139171693
Пико паризер 400гр
количина: 400гр
шифра: 020557
пакување: 10/1
баркод: 3850139191134
Пико паризер 2500гр
количина: 2500гр
шифра: 020559
пакување: 5/1
баркод: 3850139190915
Шунка за пица 5300гр
количина: 5300гр
шифра: 020537
пакување: 4/1
баркод: 3850139350166
Шунка барена 5.448гр
количина: 5448гр
шифра: 020750
пакување: 4/1
баркод: 3850139350043
Шунка ДЕЛИКАТЕС вакум
количина: ~4500гр
шифра: 020529
пакување: 1/1
баркод: 2121568+++
Шунка ФИНА вакум
количина: ~4500гр
шифра: 020527
пакување: 1/1
баркод: 2105367+++
Виенер кобасица
количина: ~1300гр
шифра: 020663
пакување: 4/1
баркод: 250555+++
Димен врат рефус
количина: ~2500гр
шифра: 020825
пакување: 6/1
баркод: 2561850+++
Панона тацна 100гр
количина: 100гр
шифра: 020619
пакување: 6/1
баркод: 3850139010855
Панона Салама
количина: ~1700гр
шифра: 020545
пакување: 2/1
баркод: 2123781+++
Панона Салама со пиперка
количина: ~1700гр
шифра: 020751
пакување: 2/1
баркод: 252359+++
Зимска кобасица тацна 100гр
количина: 100гр
шифра: 020621
пакување: 7/1
баркод: 3850139010480
Зимска кобасица 330гр
количина: 330гр
шифра: 020534
пакување: 6/1
баркод: 3850139010626
Зимска кобасица 650гр
количина: 650гр
шифра: 020620
пакување: 4/1
баркод: 3850139010589
Чајна кобасица тацна 100гр
количина: 650гр
шифра: 020623
пакување: 7/1
баркод: 3850139010435
Чајна кобасица ХХЛ 330гр
количина: 650гр
шифра: 020530
пакување: 7/1
баркод: 3850139010619
Чајна кобасица ХХЛ 650гр
количина: 330гр
шифра: 020622
пакување: 4/1
баркод: 3850139010541
Врбовечка кобасица тацна 100гр
количина: 100гр
шифра: 020625
пакување: 7/1
баркод: 3850139010466
Врбовечка кобасица 220гр
количина: 220гр
шифра: 020624
пакување: 7/1
баркод: 3850139010916
Врбовечка кобасица
количина: ~500гр
шифра: 020531
пакување: 5/1
баркод: 2105404+++
Пица салама слајс
количина: 500гр
шифра: 020831
пакување: 12/1
баркод: 3850139240023
Пршут тацна 100гр
количина: 100гр
шифра: 020655
пакување: 7/1
баркод: 3850139030426
Пица пеперони салама слајс
количина: 500гр
шифра: 020832
пакување: 12/1
баркод: 3850139240030
Димен месната сланина 100гр
количина: 100гр
шифра: 020656
пакување: 7/1
баркод: 3850139616439
Бечка кобасица 650гр
количина: 650гр
шифра: 020528
пакување: 4/1
баркод: 3850139010534
Прима кобасица 1/2
количина: 700гр
шифра: 020533
пакување: 6/1
баркод: 2105590+++
Прима кобасица
количина: 100гр
шифра: 020626
пакување: 2/1
баркод: 2105408+++
Туристичка кобасица 450гр
количина: 450гр
шифра: 020654
пакување: 6/1
баркод: 3850139050035
Сендвич салама рефус
количина: ~1700гр
шифра: 020769
пакување: 3/1
баркод: 2521498013+++
Барањски кулен
количина: ~1000гр
шифра: 020312
пакување: 4/1
баркод: 2509303+++
Свинска плешка Пик
количина:
шифра: 020814
пакување: 5/1
баркод: 2140619+++
Кулен
количина: 330гр
шифра: 020837
пакување: 7/1
баркод: 3850139050028