Започнувачји од почетокот на месец март, Вајомаг го прошири својот асортиман со 11 нови производи од брендот Danone:

 • NUTRYDAY Јагода 400гр
 • NUTRYDAY Вишна 400гр
 • NUTRYDAY NATURE 370гр 0% маснотии
 • DANONE DISNY со корнфлекс 97гр
 • ACTIVIA ВИШНА 0% 125г
 • ACTIVIA Вишна течна 320гр
 • ACTIVIA Калинка и Малина течна 320гр.
 • ACTIVIA Боровинка – течна 320гр.
 • CREMOSSO Јагода 125гр
 • CREMOSSO Вишна 125гр
 • CREMOSSO Праска 125гр

За повеќе информации проверете во листата на брендови на нашиот сајт.