Започнувајки од месец април, Вајомаг го прошири својот асортиман на замрзнати производи со брендот “Mia Mari”. Моментално достапни се следните 6 производи:

  • Ослич чистен 800г
  • Панга котлети 800г
  • Папалини 800 г
  • Скуша цела риба 1000г
  • Лосос котлети 600 г
  • Ослич филети 500г

За повеќе информации проверете во листата на брендови на нашиот сајт.