Вајомаг го прошири својот асортиман со нови производи од следните брендови:

PIK Vrbovec –6 нови производи

Perutnina Ptuj –1 нов производ

Meltino – 4 нови производи

За повеќе информации проверете во листата на брендови на нашиот сајт.