Започнувачји од почетокот на месец март, Вајомаг го прошири својот асортиман со 3 нови производи од брендот PIK:

  • Димена ропована плешка цца 1.700 / 1
  • Кулен Пик
  • Барањска кобасица 250г

За повеќе информации проверете во листата на брендови на нашиот сајт.