Промоција на производи од брендот Danone (Activia) во маркетите Тинекс Кончар и Тинекс Годел: 

  • Петок (01.11) 16:00-20:00
  • Сабота (02.11) 12:00-20:00
  • Недела (03.11) 10:00-14:00