Промоција на производи од брендот Danone  (Activia) во маркетите Рамстор Центар и Рамстор Ново Лисиче:

  • Петок (08.11) 16:00-20:00
  • Сабота (09.11) 12:00-20:00
  • Недела (10.11) 10:00-14:00