Започнувајќи од 28.11.2013 Вајомаг го збогати своето портфолио со брендот Dardanel – регионален производител на конзервирани производи од туна.

За повеќе информации околу тоа кои производи се достапни на нашиот пазар проверете во листата на брендови на нашиот сајт.