Започнувајки од месец април, Вајомаг го прошири својот асортиман на замрзнати производи со брендовите “Vici и Esva”. Моментално достапни се преку 20 производи.

За повеќе информации проверете во листата на брендови на нашиот сајт: Vici и Esva.