VIR нов бренд

Објавено на

Започнувајќи од септември 2014, Вајомаг го збогати своето портфолио со брендот VIR – производи за чистење и одржување на домот.
Основната цел на производите од брендот VIR  е да им помогне на луѓето во секојдневната рутина и да обезбеди чистота и свежина во нивните домови. Ова се производи кои го максимизираат ефектот од чистењето при минимални трошоци, односно производи со супериорен квалитет и со прифатлива цена.

Во Македонија во моментот се достапни следниве групи на производи:

 • Течни детергенти
 • Омекнувачи
 • Средства за чистење стакло
 • Специјализирани средства за чистење на различни површини
 • Средства за чистење тоалет
 • Универзални средство за чистење
 • Средства за дезинфекција
 • Средства за дрвени површини
 • Таблети и сол за машина за садови
 • Детергенти за рачно миење на садови
 • Течни сапуни и антибактериски течни сапуни

За повеќе информации проверете во листата на брендови на нашиот сајт.